WiFi verbeteren

Overal een perfecte verbinding

Wifi verbeteren? Deze router biedt dé oplossing voor een goede wifi-dekking. Op elke verdieping plaatsen we een wifi-kastje, waardoor de routers elkaar versterkten. Zo is de dekking overal altijd optimaal. Ook op zolder. En als u wilt, zorgen we ook voor wifi in de tuin.


Plan een afspraak

Image
 

WiFi verbeteren:
hoe dat werkt


We sluiten onze router aan op de router van uw internetprovider, maar soms hoeft dat niet eens. De routers op de andere verdiepingen hebben alleen stroom nodig. De wifi-signalen van de verschillende routers versterken elkaar. Uw telefoon of ander apparaat maakt steeds automatisch verbinding met de dichtstbijzijnde router. Dus ook als u door het huis loopt, houdt u altijd een perfect bereik én optimale snelheid.

Plan een afspraak
 

Voordelen van onze router

Bepaal zelf hoe lang en wanneer uw kinderen online zijn.
Uw wifi-netwerk in een later stadium uitbreiden is eenvoudig.
Altijd een stabiele
verbinding.
Stabiele verbinding met snelheden tot 1267 Mbps.
 

Kosten


De prijzen van een router lopen uiteen van zo’n € 85,- tot € 150,-: afhankelijk van de specificaties. Koopt u meerdere routers tegelijk? Dan kunt u natuurlijk rekenen op een korting. Eén router installeren door onze monteur kost € 69,-. Maar: ieder huis is anders. Het is een heel verschil of iemand in een flat woont of in een landhuis. En of er al internetkabels liggen of dat die nog getrokken moeten worden. Daarom nemen we altijd eerst persoonlijk contact met u op en brengen we in kaart wat er nodig is om u een stabiel wifi-netwerk te garanderen. Dat is natuurlijk vrijblijvend. Nadat u onze prijsopgave hebt ontvangen, is de keuze aan u.


Plan een afspraak
 

Maak een afspraak
en wij regelen uw optimale WiFi

Vul hieronder uw gegevens in
 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.